Aplace Antwerp
Vanaf € 140,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 140,- per nacht

Vintage Hideaway

Een geweldige ‘home away from home’ aan een verborgen plein op een toplocatie in Antwerpen. De gastvrije eigenaresse heeft met haar ‘objets trouvés’ een bijzondere en comfortabele Hideaway gecreëerd. Meer ruimte nodig? Boek dan een appartement!

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Aangezien Antwerpen maar een dik uur rijden is vanuit mijn huis kom ik er regelmatig. Ik vind het een geweldige stad waar je heerlijk kan ronddolen in de verschillende (soms nog ongepolijste) wijken, goed kan shoppen (ga vooral niet naar de Meir… er zijn zoveel andere leuke plekken!), cultuur kan meepikken en bovenal lekker kan eten en een drankje kan drinken in een van de vele levendige restaurants en cafés. Maar dit betekent ook dat ik niet zo snel overnacht in deze stad… hoogste tijd om hier weer eens verandering in te brengen en mijn koffer in te pakken voor de nacht!

Local Hideaways Belgium

Plaats van bestemming is de Vrijdagmarkt. Gelegen op een toplocatie in de stad vind je aan dit mooie verborgen plein mijn nieuwe vondst: aplace antwerp. 2 Suites en 2 appartementen waar je niet meer weg wilt! Na een grondige opknapbeurt is gastvrije eigenaresse Karin hier eind 2012 begonnen met het runnen van deze Local Hideaway. Eindelijk had ze een plek gevonden waar ze al haar ‘objets trouvés’ een thuis kon geven… Zoals de naam al suggereert wordt er namelijk op het plein op elke vrijdagmorgen een grote vlooienmarkt gehouden en Karin heeft hier de mooiste dingen vandaan gehaald welke nu een tweede (of 3e, 4e…?) leven leiden in de suites en appartementen van aplace. Maar je hoeft niet bang te zijn voor oude rotzooi… integendeel! Je vindt hier namelijk een geweldige mix van vintage en modern, zorgvuldig en smaakvol bij elkaar gebracht (soms met een knipoog). Ook aan comfort geen gebrek, het klopt allemaal.

Bang in het centrum!

De 2 Suites zijn beiden ruim, één is aan de voorzijde gelegen met prachtig uitzicht op het plein en de tweede suite is aan de achterzijde gelegen en beslaat twee ruimtes: een kleine living en een slaapkamer. Een luxe badkamer met heerlijke douchespulletjes, een goed bed, espressoapparaat, iPod docking station en een digitale televisie dragen bij aan het luxe gevoel.

Local Hideaways Belgium

Mocht je nu meer ruimte nodig hebben omdat je bijvoorbeeld met je gezin of vrienden Antwerpen bezoekt, of je langer wilt verblijven en daardoor toch net wat andere eisen stelt, dan raad ik je aan om één van de twee appartementen te boeken. Deze zijn echt helemaal geweldig… zo zou ik wel willen wonen in Antwerpen! Ruim, met twee slaapkamers, luxe badkamer met apart toilet een enorme living met een compleet ingerichte keuken. Maar bovenal een fantastisch uitzicht, zowel overdag als ’s avonds, over de Vrijdagmarkt. Ook in de appartementen vind je de meest toffe vintage meubels… toch maar een keer met een aanhangwagen naar de vlooienmarkt om zelf in te slaan!

Vintage markt voor de deur!

Het is bijna zonde om je suite of appartement te verlaten… zo heerlijk huiselijk is het hier maar ja dan mis je toch één van de leukste steden in België en deze ligt pal voor je voordeur, dus “allée” op pad!

Romantisch
Keuken
Bed & Breakfast
WiFi
Stad
Adults Only
Guesthouse

Antwerpen, België.