Vanaf € 199,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 199,- per nacht

Droomstudio in Antwerpen

Na het openen van de toegangsdeur tuimel ik als een eigentijdse Alice in Wonderland in het ‘konijnenhol’. Er klinkt een fantastische playlist uit de boxen en ik val van de ene verbazing in de andere! Zoveel moois, zo’n harmonie van stijl en zo anders dan wat ik ooit gezien heb… PRACHTIG! Deze droomstudio voor twee in de lommerrijke Antwerpse buitenwijk Berchem is uniek en met zoveel zorg en oog voor detail ingericht! Leef als een local, laat je inspireren en betoveren… ik ben bang dat je, net als ik, niet meer naar huis wil!

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Het kon geen toeval zijn dat Iris en Vincent hun droomhuis in de prachtige residentiële wijk Berchem – Antwerpen konden kopen, soms valt alles op z’n plaats en moet het zo zijn. Zo startte een nieuwe uitdaging voor dit sympathieke echtpaar. Vincent heeft een ‘oude’ creatieve ziel: hij is een meester op het gebied van oude wandschildertechnieken, Iris heeft het perfecte neusje voor stijl, originaliteit, perfectie en interieur. Kortom een fantastische match om in de oude garage van hun nieuwe huis een eigentijdse wonderkamer te creëren. Een fantastische plek waar je kunt overnachten, je laten inspireren en kan samenkomen… een eclectische locatie!

Local Hideaways Antwerpen (1)

En zo toog ik naar Antwerpen om deze bijzondere Hideaway zelf te ervaren. Berchem ligt een beetje verscholen, het centrum is op 10 minuten afstand, parkeren kan nog voor de deur zonder torenhoge kosten, het is er groen en de panden zijn fenomenaal! Ik heb op voorhand een code gekregen om de studio te betreden en als ik de deur achter me dichttrek begint het met te duizelen… ik tuimel in het ‘konijnenhol’ als een eigentijdse Alice in Wonderland. Er klinkt een fantastische playlist uit de boxen en ik val van de ene verbazing in de andere en een uitgelaten stemming maakt van mij meester! Zoveel moois, zo’n harmonie van stijl en zo anders dan wat ik ooit gezien heb… PRACHTIG! Ik waan mij op zoveel andere plekken dan Antwerpen.

Eigentijdse Alice in Wonderland!

Local Hideaways Antwerpen (8)

De studio is enorm (90m2) van de keuken (volledig ingericht) loop ik verder door het appartement in… de toilet is bijna zonde om te gebruiken (dat behang!!) en dan ben ik nog maar halverwege. De badkamer is ook weer zo’n enorme eyecatcher, en dan hoef je echt niet in te boeten aan comfort! De living is super tof en als klap op de vuurpijl kom ik uit op een eigen terras. Het slaapgedeelte is een beetje afgeschermd en heeft tv met Netflix. Jeetje, ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen of kijken!

Eerst maar even een drankje…. Toffe verpakkingen, mooie andersoortige drinks & snacks (bij de prijs inbegrepen), hier is zoveel aandacht aan details besteed. Net zoals aan alles eigenlijk in deze Hideaway: de badproducten van Grown Alchemist, fijne fluffy handdoeken, yogamat, een ‘oldskool’ platenspeler… noem maar op! En er zitten een aantal hele leuke originele verrassingen verstopt in de studio, ik zal niet teveel verklappen want hoe leuk is het om nog zo verrast te worden. Chapeau voor Iris en Vicent want dit is zo origineel!

Leef als een local!

Enfin, het is wel duidelijk dat ik overenthousiast ben over deze Hideaway… een unieke plek, qua inrichting, comfort en verblijf. En wat een leukerds zijn Vincent en Iris, zoveel enthousiasme en plannen! Het is de perfecte plek om wat langer te verblijven in Antwerpen – het like a local gevoel, maar dan de superdeluxe variant ;))… je zit zo in het centrum (bijvoorbeeld met de fiets of de tram), je hebt alle ruimte om lekker te relaxen en een goed take away diner te bestellen bijvoorbeeld. Ontbijt kan je gemakkelijk bestellen via de ‘studio app’ bij Iris – voor elk wat wils en overheerlijk!

Ik wilde in ieder geval niet meer weg.. . okay vooruit, alleen als Iris en Vincent mijn huis ook zo inrichten :))!

Romantisch
Keuken
WiFi
Trendy
Honeymoon
Stad
Eigenzinnig
Appartement

Berchem, Antwerpen, België