Vilacampina
Vanaf € 110,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 110,- per nacht

Eigentijds guesthouse

In het meest authentieke stukje Algarve ten oosten van Faro vind je een moderne oase. Stijlvolle moderne lounge (Ibiza chic) is hier het prettige sfeertje en vormt een spannend contrast met de rurale omgeving. Gastvrijheid voert de boventoon.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Naar mijn idee ligt het meest authentieke stukje Algarve ten oosten van Faro. Hier vind je een moderne oase: Vilacampina. Gelegen in een piepklein dorpje in het binnenland, maar de kust is op steenworp afstand, evenals de pittoreske vissersdorpjes Fuseta en Santa Luzia en de meest interessante stad van de Algarve: Tavira.

Local Hideaways Portugal

Verborgen achter een witte muur betreed je na het openen van de poort, een prachtige tuin met olijf- en fruitbomen en word je warm welkom geheten door Sofia en haar personeel. Meteen springt de spierwitte moderne villa in het oog waar de 9 kamers zijn gevestigd. Stijlvolle moderne lounge (Ibiza chic) is hier het prettige sfeertje en vormt een spannend contrast met de rurale omgeving. Absoluut niet steriel maar juist zeer comfortabel en licht… heel veel licht, fijn! De brede gangen versterken dit gevoel alleen nog maar meer evenals de kamer waarin ik verbleef met het ruime balkon waar je fenomenaal uitzicht hebt over de omgeving en ’s avonds de vele sterren telt!

Stijlvol en modern!

Local Hideaways Portugal

Sofia, de eigenaresse, afkomstig uit de interieurtijdschriftenwereld in Lissabon is 12 jaar geleden met deze Hideaway begonnen. Met haar visie op interieur wilde zij een stijlvolle eigentijds retreat neerzetten in dit mooie stukje Algarve, toentertijd nog zeer ongewoon voor deze regio. Haar energie is aanstekelijk en ze heeft een geweldig team van mensen om zich heen verzameld. Tot in het kleinste detail wordt er zorg besteed aan de gasten om zo het verblijf zo aangenaam en persoonlijk mogelijk te maken. Van een boekenlegger op je nachtkastje tot heerlijk ruikende gedroogde lavendel (uit eigen tuin) op je kussen en het flesje wijn wat er voor je klaar staat op je kamer: je wordt hier in de watten gelegd. Hoogtepunt van deze gastvrijheid is het enorm uitgebreide en overheerlijke ontbijt: een aaneenschakeling van lekkernijen! Geserveerd, als het weer het toelaat, op het terras of binnen in de gezellige living.

Het ontbijt is verwennerij!

Attent is ook dat je een lijstje bij het ontbijt krijgt waar je eventueel een sandwich of salade voor de lunch of avondeten kan aankruisen zodat als je een dag geen behoefte hebt om er op uit te trekken je hier kan blijven luieren. Daar leent dit guesthouse zich namelijk uitstekend voor, alles is gericht op het ultieme onthaasten. Het prachtige zwembad heeft de meest comfortabele ligbedden en loungebanken. Een drankje is zo geregeld, de honesty bar is goed gevuld. Of je pakt één van de fietsen en maakt een ritje naar het strand.

Kindvriendelijk
Romantisch
Bed & Breakfast
Zwembad
Trendy
Digital Detox
Guesthouse
Bar
Natuur

Oostelijke Algarve, nabij Tavira, Portugal