Zoveel potentiële Local Hideaways in één Normandisch vissersdorpje… dat kan geen toeval zijn! En dat blijkt ook niet het geval want de eigenzinnige dames Astrid en Laurence, ‘Les Filles du Bord de Mer’, zijn hier aan de kust neergestreken en hebben een neusje voor mooie oude panden en weten ze met heel veel smaak op te knappen en in te richten. Maar nu stond Mrs. Local Hideaways wel voor een dilemma, er moesten keuzes gemaakt worden… welke Hideaway wel op de website en welke niet? Oei, wat lastig! Maar wel gelukt uiteindelijk: voor elk wat wils – of je nu met z’n tweetjes reist of met je gezin, of je nu kort wil verblijven of wat langer… Port-en-Bessin is de place to be!

La Cabane des Pêcheurs is de perfecte Hideaway voor een romantische break. Verstopt in een klein straatje, betreed je via een eigen binnenplaats dit verborgen pareltje. Het knusse huisje heeft een comfortabel tweepersoonsbed, een badkamer met douche, een volledig ingerichte kitchenette met een eethoek vanwaar je uitkijkt op zee, en een vide met bank en televisie. Met goed weer zit je heerlijk op je eigen binnenplaats in volledige privacy. En de verse vis die je om de hoek op de vismarkt koopt, bereid je op de ‘plancha’ – een gietijzeren bakplaat voor buiten… hoe heerlijk is dat! Maar wat deze Hideaway extra bijzonder maakt is de fantastische inrichting, zoals in alle appartementen en huizen van Astrid en Laurence is er zoveel zorg besteed aan de details en het verzamelen van de juiste spulletjes. Maar wel op dusdanige manier dat je jezelf er meteen thuis voelt, en dat is pas echt een kunst. Eigenlijk wil je hier de deur niet meer uit met je geliefde… maar ja dan mis je wel de veelzijdige omgeving!

Port-en-Bessin is namelijk een authentiek vissersdorpje waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Ook hier vind je nog de nalatenschap van de Tweede Wereldoorlog en de beroemde D-day stranden zijn vlakbij. Maar ook de stad Bayeux ligt om de hoek en het mooie binnenland van Normandië waar de cider en calvados gemaakt wordt is makkelijk bereikbaar. Kortom la Cabane des Pêcheurs is de perfecte plek om het mooie, indrukwekkende en veelzijdige Normandië te verkennen én de liefde te vieren!

Contact