Ik denk dat ik het perfecte medicijn gevonden heb om te ontstressen, op Koh Phangan. 12 huisjes; de perfecte baai; een heerlijk restaurant; een zwembad en Thaise massage voor de liefhebbers (hoort niet bij de accommodatie maar wel zeer aanbevolen)….Enige probleem? Hier wil je niet meer weg!

Salad Hut ligt in de baai Haad Salad, vandaar de naam, en is een waar paradijsje. De huisjes verschillen in grootte maar zijn allemaal goed ingericht. Er zijn 2  grote familiebungalows met twee slaapkamers en als voordeel een enorm terras direct grenzend aan het strand.  Al is de inrichting van deze bungalows wat minder sfeervol, de ruimte die je daarvoor terugkrijgt en zo’n fijn terras compenseren dit ruimschoots.

Het restaurant trekt mensen van heinde en ver en heeft een uitgebreide kaart met Thaise en westerse specialiteiten, genoeg keus dus om hier meerdere avonden te eten. Tevens is het ontbijt vers  en heerlijk. Als bonus is er het ontzettend vriendelijke en behulpzame personeel.

Voor de kinderen is er een klein zwembad maar zij vermaken zich ook uitstekend op het strand met strandjutten, snorkelen, zandkastelen bouwen. En het is een cliché maar als de kinderen zich vermaken…dan zijn wij ook helemaal blij!

Salad Hut is een echte Local Hideaway die je eigenlijk niet teveel door wilt vertellen… nou vooruit dan, voor deze ene keer!

Contact