Vanaf € 250,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
<
vanaf € 250,- per nacht

Sprookjesachtige Italiaanse Hideaway

Het noorden van Italië heeft vele bekende meren, prachtig en al jaren enorm populair bij de vakantiegangers… maar wel enorm platgetreden. Hoogste tijd voor een passend alternatief. Gelukkig vond ik deze zomer een sprookjesachtig meer op 1,5 uur rijden van Milaan waar het toerisme nog veelal beperkt is tot Italianen die er hun buitenverblijven hebben. En het wordt nog beter want ik bezocht er een geweldige Hideaway waar alles klopt en alle 20 appartementen zicht hebben op het meer.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Broers Matteo en Gian Carlo creëerden hier een waar paradijs met mooie authentieke bouwmaterialen en omgeven door natuurschoon. De appartementen zijn slim opgezet zodat je er zowel met 2 personen als met een gezin kunt verblijven, allen hebben tevens een balkon of terras en een kitchenette. Maar om ultiem te genieten van je rust en vakantie hoef je absoluut niet te koken! Je wordt namelijk ’s ochtends verwend met een grote ontbijtmand gevuld met heerlijkheden, je kan roomservice bestellen of je geniet van de fantastische kookkunsten van chef Matteo Monfrinotti in het restaurant. Ik geloof dat ik nog nooit ergens heb gegeten met zo’n mooi uitzicht! Ook heeft het bar gedeelte een kleinere bistrokaart dus er is volop keuze. Veel ingrediënten zijn verkregen met de 0km policy en de moestuinen zijn een feestje om te zien! Ook wordt er hier op kleine schaal wijn geproduceerd.

Local Hideaways Italie (19)

Relaxen doe je op je eigen terras of bij de infinity pool. Ook hier weer spectaculair uitzicht op het meer. Er worden yogalessen gegeven en er zijn gratis e-bikes te gebruiken om de omgeving te verkennen. Federico de sympathieke General Manager vertelt je graag zijn insider tips!

Een feest voor de zintuigen!

Dit is echt een bijzondere plek, een feest voor de zintuigen… een prachtige balans tussen verstilde luxe en natuur. De steeds veranderende vergezichten over het meer vervelen geen moment en zijn een levend schilderij. De tuinen zijn prachtig onderhouden met kleurrijke geurende bloemen. En de supervriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je vertrekt als vrienden! Dan rest er eigenlijk maar een ding… Don’t spread the word ;)).

Kindvriendelijk
Restaurant
Romantisch
Keuken
Zwembad
WiFi
Foodie
Eco
Outdoor
Hotel
Honeymoon
Bar
Eigenzinnig
Natuur
Actief
Appartement

Lago d’Orta, Piëmont, Italië.