Vanaf € 150,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 150,- per nacht

Mas Catalan

Celine en Julien waren met hun gezin op zoek naar slow living… een Hideaway onder de zon waar ze zich thuis voelden, omringd door natuur maar toch ook niet heel ver van de stad. En zo vonden ze een fantastische oude Mas, Catalaanse boerderij, waar ze hun droom konden realiseren. Een fijn guesthouse waar je tot rust kunt komen en waar de zintuigen opengaan. Maar waar ook alle ruimte is voor de geweldige kookkunsten van Celine want deze passie vindt hier zeker z’n plek met een keur aan verse kruiden, eetbare bloemen en zoveel mogelijk 0 km producten voorhanden.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Een culinair feestje kan ik je vertellen en zeker niet te missen tijdens je verblijf. Want hoe heerlijk is het dat je niet iedere avond op pad hoeft naar een restaurant maar dat je hier verwend wordt met overheerlijke, zoveel mogelijk vegetarische, gerechten! Deze worden ook nog eens begeleid door mooie natuurwijnen, een passie van Julien!

De kamers zijn verstild en comfortabel. Goede bedden met mooi bedlinnen. Ruime badkamers met natuurlijke doucheproducten die overheerlijk ruiken. Er zijn een paar familiekamers maar let wel, kinderen vanaf 8 jaar zijn pas welkom.

De tuin heeft perfecte plekjes om je terug te trekken en het zwembad geeft verkoeling op warme dagen. De uitzichten vanaf het terras en de kamers zijn betoverend en veranderen met de minuut… een levend schilderij. Tijd voor wat actie want de omgeving is geweldig, met natuur, strand en stad (Girona is op een half uurtje!). Kortom het leven is verrukkelijk in Celine en Julien’s Local Hideaway!

Natuur
Actief
Restaurant
Romantisch
Bed & Breakfast
Zwembad
WiFi
Foodie
Eco
Outdoor
Hotel
Guesthouse
Bar
Eigenzinnig

Empordà, Catalonië, Spanje