Vanaf € 150,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 150,- per nacht

Koninklijke Hideaway

Een Local Hideaway met een enorme wow factor! Deze hidden gem, gelegen in een pittoresk Middeleeuws dorpje in de Empordà, heeft het absoluut! Niet gek want het pand is een oud Italiaans paleis en ademt nog de grandeur en finesse van de rijke Italiaanse familie die dit huis ooit als buitenverblijf bewoonde. Nu is het in trots bezit van de jonge ondernemende Oleguer en Anna en zij hebben het paleis getransformeerd in een klein modern en luxueus verwenhotel.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Dit hotel voldoet aan alle Local Hideaways criteria kan ik je vertellen. De kamers zijn prachtig en van alle gemakken voorzien… heerlijk luxe en met zoveel oog voor detail. Mocht je budget het toelaten zou ik echt gaan voor de suites! Het ontbijt is heerlijk en verzorgd, de spa is een weldaad en de bonus is het zwembadje op het dakterras met uitzicht over de daken van het dorp. En er is in de zomermaanden nog een superbonus want dan wordt de tuin naast het pand omgetoverd in een fantastische summer garden waar je heerlijk een drankje drinkt of een hapje eet!

Je hoeft dus eigenlijk de deur niet uit… onthaasten kan hier perfect. Maar de omgeving is ook zeker de moeite waard, je zit niet ver van zee en de Empordà is een van mijn favoriete Spaanse streken!

Ik heb veel bewondering voor deze super sympathieke jonge ondernemers die een frisse moderne wind laten waaien in de Spaanse hospitality branche! Rest uiteraard nog wel een advies: “don’t spread the word” want dit is een echte Local Hideaways geheimtip!

Romantisch
Bed & Breakfast
Zwembad
WiFi
Trendy
Eco
Wellness
Honeymoon
Adults Only
Bar
Eigenzinnig
Dorp

Empordà, Catalonië, Spanje