Portugal

« Terug naar Hideaways selectie
Romantisch
Super-de-luxe
Keuken
Honeymoon
Bed & Breakfast
Strand
Zwembad
Stad
WiFi
Adults Only
Huisdiervriendelijk
Guesthouse
Trendy
Bar
Foodie
Eigenzinnig
Eco
Natuur
Outdoor
Actief
Wellness
Appartement
Cultureel
Dorp
Digital Detox
Ecolodge
Vakantiehuis
Hostel
Kindvriendelijk
Hotel
Restaurant
Budget
Volgorde:
vanaf € 120 per nacht

Mário en Filipa zijn eiland pioniers… komend van het vasteland Portugal waren ze op zoek naar ‘slow living’ en vielen als een blok voor São Miguel. Dit is de plek waar ze hun 2e leven wilden leven. Hun eerste project zijn een tweetal tiny Hideaways gelegen in het noorden van het eiland op een steenworp afstand van het beste (surf) strand. De huisjes zijn knus en comfi met een klein keukentje. Mocht je nu meer ruimte of iets meer luxe willen dan hebben ze inmiddels ook een aantal mooie villa’s die verspreid over het eiland liggen.

Bekijk deze Hideaway
vanaf € 200 per nacht

Deze Hideaway is gelegen aan de noordkant van São Miguel, het hoofdeiland van de Azoren. Het kleinschalige luxe eco resort ligt pal aan het beste surfstrand van het eiland, is ruim van opzet en er is voor elk wat wils. Of je nu hier met je gezin verblijft: ze hebben 2 slaapkamer villa’s voor meer ruimte; of met z’n tweetjes: heerlijk rustig gelegen studio’s met eventueel een eigen tuin, een jacuzzi of een gezamenlijke pool, het is allemaal mogelijk.
De architectuur is prachtig en op een perfecte manier geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. De aardse kleuren reflecteren de vulkanische bodem van het eiland en maken het een uniek hotel.

Bekijk deze Hideaway