Vanaf € 120 per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 120 per nacht

Tiny Houses Azoren

Mário en Filipa zijn eiland pioniers… komend van het vasteland Portugal waren ze op zoek naar ‘slow living’ en vielen als een blok voor São Miguel. Dit is de plek waar ze hun 2e leven wilden leven. Hun eerste project zijn een tweetal tiny Hideaways gelegen in het noorden van het eiland op een steenworp afstand van het beste (surf) strand. De huisjes zijn knus en comfi met een klein keukentje. Mocht je nu meer ruimte of iets meer luxe willen dan hebben ze inmiddels ook een aantal mooie villa’s die verspreid over het eiland liggen.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Het stond al enige tijd hoog op de ‘travel wish list’ en nu ook daadwerkelijk in de Local Hideaways collectie: De Azoren! Deze Portugese eilandengroep heeft het allemaal: een tikkie exotisch, overweldigende natuur, sprookjesachtige watervallen, warmwaterbronnen, stranden, surf, een zee vol walvissen en dolfijnen, een keur aan wandelpaden, 4 seizoenen in een dag, heerlijk eten en dito wijn… dit alles middenin de Atlantische Oceaan tussen de oostkust USA en vasteland Portugal!

Local Hideaways Azores (3)

Mário en Filipa zijn eiland pioniers… komend van het vasteland Portugal waren ze op zoek naar ‘slow living’ en vielen als een blok voor São Miguel. Dit is de plek waar ze hun 2e leven wilden leven.

Hun eerste project zijn een tweetal tiny houses gelegen in het noorden van het eiland op een steenworp afstand van het beste (surf) strand. De huisjes zijn knus en comfi met een klein keukentje, eettafel, badkamer, bank (bed), tweepersoonsbed, wifi en tv. Er is genoeg buitenruimte en zelfs een buitendouche voor de warme zomermaanden. Dit is een fantastische budget optie op São Miguel!

Een fijne budget optie!

Mocht je nu meer ruimte of iets meer luxe willen dan hebben ze inmiddels ook een aantal mooie villa’s die verspreid over het eiland liggen – variërend van 2 tot 4 persoons. Ook zeker een aanrader, neem vooral contact met me op voor meer info!

Romantisch
Keuken
WiFi
Eco
Outdoor
Budget
Strand
Eigenzinnig
Natuur
Actief
Appartement

São Miguel, Azores, Portugal