Vanaf € 500,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 500,- per nacht

Luxurious Beach Hideaway

5 sterren luxe ‘bang on the beach’?! Je vindt het bij deze Hideaway in Portimão, Portugal.
Het hoofdgebouw ademt de sfeer en grandeur van weleer toen een Portugese zakenman, rijk geworden door de vis en conserven industrie, het pand bewoonde met zijn gezin en het interieur het decor vormde voor decadente feesten en beroemde gasten. Tegenwoordig is het een pleisterplek voor de verwende reiziger en wordt er hier alles aan gedaan om je in de watten te leggen.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Kamers liggen zowel in het hoofdgebouw als in de twee verschillende bijgebouwen, ik adviseer je graag welke kamer het beste bij de wensen past. Foodies komen aan hun trekken in door fine dining restaurant  maar ook in de brasserie kan je lekker eten. Het ontbijt is een waar feestje, bij mooi weer op het prachtige terras met uitzicht over het uitgestrekte strand van Praia da Rocha.

Relaxen doe je in de fantastische L‘Occitane spa of bij het fijne zwembad. Laat je vooral ook door de receptie de insidertips influisteren want de nabije omgeving nodigt niet erg uit om veel tijd door te brengen… maar als je in zo’n hotel verblijft, hoef je eigenlijk de deur ook niet uit! En daarbij is het strand enorm uitgestrekt en breed… dat maakt deze Hideaway uniek!

Zwembad
WiFi
Foodie
Wellness
Hotel
Super-de-luxe
Honeymoon
Strand
Adults Only
Bar
Actief
Restaurant
Romantisch

Portimão, Algarve, Portugal