Vanaf € 195,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
<
vanaf € 195,- per nacht

Droomhuis in Marche

Net buiten een pittoresk klein dorp vonden Paul en Fran hun Italiaanse droomhuis. Een oude boerderij met dikke okerkleurige zandstenen muren, veel ruimte, omringd door fruitbomen en uitzicht op de glooiende heuvels en hooggelegen vestingdorpen van Marche. De perfecte Hideaway om te onthaasten en te genieten van het lokale Italiaanse (plattelands)leven. Geschikt voor max. 6 personen.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Met veel zorg en geduld begonnen Paul en Fran aan een enorme uitdaging: een verbouwing van de hoeve met respect voor het oude rustieke en het integreren van moderne elementen. En dat alles met heel veel gevoel voor esthetiek en design. Zo transformeerden ze het huis tot een fantastisch woonhuis met een gezellige living, een fantastische woonkeuken, een rustige studeerkamer, een drietal ruime slaapkamers en badkamers, en verschillende terrassen. Zoveel oog voor detail is terug te vinden in dit bijzondere huis… van de prachtige terracotta tegelvloeren, de op maat gemaakte houten deuren tot de bijzondere douche in de master slaapkamer.

Local Hideaways Italia (17)

Deze Hideaway is de plek waar Paul en Fran in het voor- en najaar graag hun tijd doorbrengen en hier hebben ze een ‘home away from home’ gemaakt. Maar het is zonde om het huis de resterende maanden leeg te laten staan dus verhuren ze het ook. Hoe fijn want dit huis is zoals je begrijpt geen doorsnee vakantiehuis en is van alle gemakken voorzien. En de geweldig geoutilleerde woonkeuken doet de Italiaanse chef-kok in jezelf ontwaken!

Home away from home

Het is de perfecte basis om het prachtige Marche te ontdekken: slaperige dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan maar waar vaak een super goed en betaalbaar restaurant te vinden is of een kop koffie in de lokale kroeg; prachtige natuur – perfect voor wandelaars, mountainbikers of wielrenners, de kust is op een half uur rijden – gezellige beachclubs in de zomer en heerlijke verse vis in de restaurants en de niet te missen stad Ascoli Piceno.

Paul en Fran delen graag hun insider tips als je verblijft in hun Italiaanse droom. En voel je vooral ook niet bezwaard als je toegeeft aan het ‘dolce far niente’ want daar leent het huis zich uitermate goed voor! Dit is een echte Local Hideaway!

Romantisch
Keuken
WiFi
Foodie
Outdoor
Vakantiehuis
Eigenzinnig
Natuur
Actief
Dorp

Servigliano, Marche, Italië