Vanaf € 195,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 195,- per nacht

Vakantiehuis Delight

Het perfecte vakantiehuisje op een van de leukste plekken in Nederland…?? BAM! Het staat in de tuin van Mia… want hey als je zo’n grote tuin hebt dan schept het ook veel voldoening om je supermooie plek te delen, et voilá! De omgeving is een persoonlijke favoriet met mooie natuur en leuke steden Zutphen en Deventer op een steenworp afstand. Nog meer goed nieuws… het koetshuisje is inmiddels ook omgetoverd tot vakantiehuisje… Ook een Local Hideaway!

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Mia woont met haar gezin een waanzinnige woonboerderij in de Achterhoek en heeft een van de oude stallen omgetoverd tot een heerlijk gastenhuis. Een tweepersoons slaapkamer, badkamer, een ‘opkamer’ met plek voor nog 2 personen en een gezellige living met keuken. Alles is super comfi, eigentijds en Mia is de perfecte gastvrouw die echt overal aan denkt… ik heb in 5 sterren hotels geslapen waar het niet zo goed geregeld was, kan ik je vertellen! Verse sinaasappeltjes, een reserve tandenborstel, je kan het zo gek niet bedenken of ze heeft het geregeld voor je! En dan haar bloemenpracht… wat een feestje. Een uit de hand gelopen hobby waar haar gasten mooi van profiteren! Het is een huisje voor alle seizoenen, bij mooi weer is het enorm genieten van de enorme tuin met natuurlijke zwemvijver, bij slechter weer zit je heel knus binnen aan de grote eettafel met veel licht en uitzicht op de tuin of in de zithoek met een boek of Netflix!

En de omgeving is een persoonlijke favoriet, niet alleen prachtige natuur voor een stevige wandeling, fietstocht of mountainbike uitdaging maar ook het leuke Zutphen en Deventer op steenworp afstand! Oh, en het goede nieuws is dat het koetshuisje inmiddels ook omgetoverd is tot vakantiehuisje… Ook een Local Hideaway!

Kindvriendelijk
Keuken
Zwembad
WiFi
Trendy
Outdoor
Vakantiehuis
Natuur
Actief

Eefde, Achterhoek, Nederland