Vanaf € 300,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 300,- per nacht

Slow Luxury Hotel

Wat een mooie nieuwe aanwinst is deze Hideaway aan de Portugese westkust, een klein uurtje ten noorden van Lissabon. In dit gloednieuwe hotel is er goed gekeken naar waar de eigentijdse verwende reiziger behoefte aan heeft. Kamers die niet er niet alleen heel knap uitzien maar ook heel comfortabel zijn met een fantastisch bed, een goede powerdouche en een terras/balkon voor de warme dagen. Er is een goede spa, een fijn buitenzwembad en het eten van chefkok Alexandre Silva is een feestje waarvoor men vanuit Lissabon overkomt.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Mis ook vooral niet de spectaculaire zonsondergang vanaf de Veranda onder het genot van een drankje… je zit hier eerste rang voor een prachtig schouwspel. De jonge medewerkers zijn professioneel en hebben personality… zeker in deze tijden een extra aanwinst!

En dan heb ik nog niet het toffe Ericeira genoemd… hier was ik nog niet eerder en het was dan ook de grote verrassing. Deze plaats heeft een geweldige mix tussen traditioneel vissersdorp en alternatieve surfscene. De stranden zijn fenomenaal en je eet er de lekkerste zeevruchten in een van de talrijke restaurantjes. Deze Hideaway is de perfecte plek voor een langer strandverblijf of voor een weekend escape vanuit Lissabon… ik zou het wel weten 😊.

Honeymoon
Strand
Bar
Natuur
Actief
Dorp
Restaurant
Romantisch
Zwembad
WiFi
Foodie
Wellness
Hotel
Super-de-luxe

Ericeira, Portugal