L'Esprit du Port
Vanaf € 120,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 120,- per nacht

Verblijf als een Local

Deze comfortabele Hideaway geven jou en je gezin meteen het gevoel dat je inwoner bent van een authentiek Normandisch vissersdorpje. Overal in dit appartement vind je de leukste nautische details, welke zorgen voor een eigenzinnige inrichting.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Zoveel potentiële Local Hideaways in één Normandisch vissersdorpje… dat kan geen toeval zijn! En dat blijkt ook niet het geval want de eigenzinnige dames Astrid en Laurence, ‘Les Filles du Bord de Mer’, zijn hier aan de kust neergestreken en hebben een neusje voor mooie oude panden en weten ze met heel veel smaak op te knappen en in te richten. Maar nu stond ik wel voor een dilemma, er moesten keuzes gemaakt worden… welke Hideaway wel op de website en welke niet? Oei, wat lastig! Maar wel gelukt uiteindelijk: voor elk wat wils – of je nu met z’n tweetjes reist of met je gezin, of je nu kort wil verblijven of wat langer… Port-en-Bessin is de place to be!

Local Hideaways France

In deze Hideaway verbleef ik zelf een paar nachten en het voelde meteen alsof ik een inwoner was van dit authentieke vissersdorp. Het appartement ligt midden in het dorpje en kijkt uit op de kades waar de vissersboten aangemeerd liggen. Het is een perfecte uitvalsbasis om met je gezin te verblijven aangezien er twee slaapkamers zijn en een ruime leefkeuken. En natuurlijk een badkamer, met voortreffelijke douche en wasmachine/droger. De bedden zijn zeer comfortabel en de keuken is van alle gemakken voorzien zodat je zelf je maaltje kan koken. Ik raad je dan ook aan om ’s ochtends naar de vismarkt te gaan, 5 minuten lopen, en daar de lekkerste vis en schelpdieren te kopen… je weet niet wat je ziet, zo vers en zoveel aanbod! Geen zin in koken of geen visliefhebber… er zijn genoeg goede restaurants in de omgeving, dit is tenslotte Frankrijk!

Verse vis van de markt!

Local Hideaways France

Wat deze Hideaway een echte Local Hideaway maakt is het feit dat het met zoveel zorg en ziel is ingericht… alles in een nautisch thema wat perfect past in de omgeving. Overal in het appartement vind je wel weer een grappig detail waar je oog op valt, van oude foto’s van matrozen tot badspulletjes in de badkamer met een anker erop. En toen Mr. en Mrs. Local Hideaways in bed lagen, vroegen wij ons toch af wat “babord” en “tribord” betekende…. Natuurlijk: bakboord en stuurboord!! Voor de kinderen is er een verborgen hoekje met ‘la Cachette des Pirates’ – ‘de piraten schuilplaats’, vol met boekjes en spelletjes, ook weer met veel zorg uitgezocht en passend in het thema.

Een Piraten schuilplaats voor de allerkleinsten!

Port-en-Bessin is een authentiek vissersdorpje waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Ook hier vind je nog de nalatenschap van de Tweede Wereldoorlog en de beroemde D-day stranden zijn vlakbij. Maar ook de stad Bayeux ligt om de hoek en het mooie binnenland van Normandië waar de cider en calvados gemaakt wordt is makkelijk bereikbaar. Kortom een perfecte plek om het mooie, indrukwekkende en veelzijdige Normandië te verkennen – van het platteland tot aan de zee of omgekeerd!

Kindvriendelijk
Romantisch
Keuken
WiFi
Trendy
Foodie
Vakantiehuis
Strand
Natuur
Actief
Appartement
Dorp

Normandië, Frankrijk