Vanaf € 130,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 130,- per nacht

Natuurlijke Escape

Hoe sprookjesachtig is deze Hideaway… natuur én stijlvol gaan hier hand in hand. De kleuren zijn verstild, er zijn toffe (vintage) vondsten en er is ruimte… enorm veel ruimte! Ik had mijn vizier al langere tijd op deze verbogen plek aan de Costa Vicentina – het uiterst westelijke gedeelte van de Algarve (en de Alentejo) aan de Atlantische kust – gericht. De omgeving is echt een onontdekt stukje Portugal. Dit landgoed van 27 hectare met 4 appartementen en 3 hotelkamers is een echte Hideaway voor natuurliefhebbers en rustzoekers!

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Ik had mijn vizier al langere tijd op deze verbogen plek aan de Costa Vicentina – het uiterst westelijke gedeelte van de Algarve (en de Alentejo) aan de Atlantische kust – gericht. De omgeving is namelijk paradijselijk en het is echt een onontdekt stukje Portugal. Een vrijplaats voor hippies, surfers, wereldverbeteraars en natuurliefhebbers… een beetje een status aparte waar je heerlijk ‘off the grid’ kan gaan. En wat bleek toen ik contact legde… sinds niet al te lang is deze Hideaway van een Nederlands gezin! Dat kon geen toeval zijn! In hun zoektocht naar een fijn stukje Europa waar kwaliteit van (gezins)leven en terug naar de natuur een grote rol speelt kwam dit landgoed op hun pad. Zo verhuisden ze naar een landgoed van 27 hectare (!) en werd de Amsterdamse urban jungle verruild voor een natuurlijke omgeving waar buitenleven centraal staat.

Local Hideaways Costa Vicentina (6)

En hoe sprookjesachtig is deze Hideaway… natuur én stijlvol gaan hier hand in hand. De kleuren zijn verstild, er zijn toffe (vintage) vondsten en er is ruimte… enorm veel ruimte! Slechts 4 appartementen – perfect voor wat langer verblijf en met kids want er zijn extra bedden en een kitchenette  – en 3 hotelkamers. Elke ochtend word je verwend met een heerlijk ‘homemade’ ontbijt. De baksels van kokkin en duizendpoot Diba zijn zo lekker!

Escape to the countryside!

Het is heerlijk luieren bij de natuurlijke zwemvijver of als je het net wat actiever wil dan start je de dag met een fijne yogales of pak je de mountainbike. Voor kids is het een grote ontdekkingsreis en speelplaats hier met zo’n enorme tuin! Stranden zijn dichtbij – surf! – of wandel een stuk van de Rota Vicentina, een wandelpad langs de Atlantische kust loopt. Een echte Hideaway voor natuurliefhebbers en rustzoekers!

Eigenzinnig
Natuur
Actief
Appartement
Dorp
Kindvriendelijk
Romantisch
Keuken
Bed & Breakfast
Zwembad
Eco
Outdoor
Digital Detox
Strand
Guesthouse

Aljezur, Algarve, Portugal