Vanaf € 120 per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 120 per nacht

Quinta das Laranjas

De witte poort van deze landelijke Hideaway in centraal Algarve rijd je makkelijk voorbij… het lijkt namelijk de entree van een enorme sinaasappel plantage. Maar dit is dus exact waar je zijn moet!
Voordat je bij de witte geschilderde (voormalige arbeiders-) huisjes aankomt, kruis je bomengaarden vol met grote oranje sinaasappels (in het seizoen). Ramen open voor de friszoete geur…

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

De eigenaresse, tevens gastvrouw, heeft recent dit familiebezit omgetoverd tot een bed & breakfast. De sfeer is relaxed, elk huisje heeft eigen keuken/woonkamer en slaapkamer met badkamer. Het privé terras voor de kamer kijkt uit op de grote tuin met lavendel, bloemen en palmen. Voor een glaasje verse jus pluk je zelf de sinaasappels, de pers staat in de keuken. En je hoeft niet te haasten voor het ontbijt: deze wordt in een rieten mand voor de deur afgeleverd.

Het hoofdgebouw, tevens de receptie, is een grote lounge met verschillende zithoeken, grote banken en mooie details. Alsof je bij een interior designer te gast bent.

Een auto is een must have zodat je tripjes naar het strand of het Romeinse stadje Silves kunt maken. En ben je hier toevallig de twee maandag van de maand, houd dan wat ruimte vrij in je koffer want vlakbij is er een grote markt waar je ook veel locale lekkernijen kunt kopen.

Keuzestress: wordt het binnen, op het terrasje of een plekje in de tuin waar je de dag gaat beginnen? Oh en een zwembad staat nog op de planning, afkoelen hoog zomer doe je nu nog in het in de tuin gelegen dompelbad. Dit is een prachtige verborgen plek nabij het bruisende deel van de Algarve!

Romantisch
Keuken
Bed & Breakfast
WiFi
Natuur
Actief
Appartement

Central Algarve, Portugal