Vanaf € 50,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 50,- per nacht

Beach Hideaway

Verstopt op in een ‘picture perfect’ baai op Koh Phangan: hier kan het ultieme onthaasten beginnen! 12 huisjes; de perfecte baai; een heerlijk restaurant; een zwembad en Thaise massage voor de liefhebbers…. Enige probleem? Hier wil je niet meer weg!

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Deze Hideaway ligt in de baai Haad Salad, vandaar de naam, en is een waar paradijsje. De huisjes verschillen in grootte maar zijn allemaal goed ingericht.

Local Hideaways Thailand

Er zijn 2  grote familiebungalows met twee slaapkamers en als voordeel een enorm terras direct grenzend aan het strand.  Al is de inrichting van deze bungalows wat minder sfeervol, de ruimte die je daarvoor terugkrijgt en zo’n fijn terras compenseren dit ruimschoots.

Het restaurant trekt mensen van heinde en ver en heeft een uitgebreide kaart met Thaise en westerse specialiteiten, genoeg keus dus om hier meerdere avonden te eten. Tevens is het ontbijt vers  en heerlijk. Als bonus is er het ontzettend vriendelijke en behulpzame personeel.

Hier wil je nooit meer weg!

Local Hideaways Thailand

Voor de kinderen is er een klein zwembad maar zij vermaken zich ook uitstekend op het strand met strandjutten, snorkelen, zandkastelen bouwen. En het is een cliché maar als de kinderen zich vermaken…dan zijn wij ook helemaal blij!

Super kindvriendelijk!

Dit strandparadijsje is een echte Local Hideaway die je eigenlijk niet teveel door wilt vertellen… nou vooruit dan, voor deze ene keer!

Kindvriendelijk
Restaurant
Romantisch
Zwembad
WiFi
Wellness
Budget
Strand
Guesthouse

Haad Salad – Koh Phangan, Thailand