Vanaf € 200 per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 200 per nacht

Eco Beach Resort

Deze Hideaway is gelegen aan de noordkant van São Miguel, het hoofdeiland van de Azoren. Het kleinschalige luxe eco resort ligt pal aan het beste surfstrand van het eiland, is ruim van opzet en er is voor elk wat wils. Of je nu hier met je gezin verblijft: ze hebben 2 slaapkamer villa’s voor meer ruimte; of met z’n tweetjes: heerlijk rustig gelegen studio’s met eventueel een eigen tuin, een jacuzzi of een gezamenlijke pool, het is allemaal mogelijk.
De architectuur is prachtig en op een perfecte manier geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. De aardse kleuren reflecteren de vulkanische bodem van het eiland en maken het een uniek hotel.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Het stond al enige tijd hoog op de travel wishlist om te bezoeken en nu ook daadwerkelijk in de Local Hideaways collectie: De Azoren! Deze Portugese eilandengroep heeft het allemaal: een tikkie exotisch, overweldigende natuur, sprookjesachtige watervallen, warmwaterbronnen, stranden, surf, een zee vol walvissen en dolfijnen, een keur aan wandelpaden, 4 seizoenen in een dag, heerlijk eten en dito wijn… dit alles middenin de Atlantische Oceaan tussen de oostkust USA en vasteland Portugal!

Local Hideaways SB Azoren (16)

Deze eerste Hideaway is gelegen aan de noordkant van São Miguel, het hoofdeiland van de Azoren. Het kleinschalige luxe eco resort ligt pal aan het beste surfstrand van het eiland, is ruim van opzet en er is voor elk wat wils. Of je nu hier met je gezin verblijft: ze hebben 1 slaapkamer villa’s met een goede bedbank en 2 slaapkamer villa’s voor meer ruimte; of met z’n tweetjes: heerlijk rustig gelegen studio’s met eventueel een eigen tuin, een jacuzzi of een gezamenlijke pool, het is allemaal mogelijk.

Kleinschalig Luxe Eco Resort

De architectuur is prachtig en op een perfecte manier geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. De aardse kleuren reflecteren de vulkanische bodem van het eiland en maken het een uniek hotel. Iedere kamer heeft een kitchenette en een terras.

Het hoofdgebouw met receptie, lounge, bar en restaurant heeft de ultieme wow factor… het uitzicht is namelijk fenomenaal en een levend schilderij! De perfecte plek om aan het eind van de dag de zon onder te zien gaan, te genieten van een lekker drankje en het overheerlijke ‘farm to table’ eten.

Relaxen kan bij het mooie zwembad, in de tuin of in de spa. Surflessen volg je voor de deur en het lager gelegen strand nodigt uit voor een fijne wandeling. Deze Hideaway is samen met hun zuidelijk op het eiland gelegen zusterhotel favoriet en maakt een perfecte combi om het prachtige en veelzijdige eiland São Miguel te ontdekken!

Romantisch
Zwembad
WiFi
Foodie
Eco
Outdoor
Wellness
Hotel
Honeymoon
Strand
Bar
Eigenzinnig
Natuur
Actief
Kindvriendelijk
Restaurant

São Miguel, Azoren, Portugal