Vanaf € 295,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 295,- per nacht

Super-de-luxe stadspaleis

Oh là là… wat een geweldige Hideaway is dit! Een super-de-luxe boutique hotel middenin Lissabon. Grootste verrassing? Een tuin met een zwembad, een ware stadsoase! Wat is er veel tijd en energie gestopt om dit oude stadspaleis in volle glorie te herstellen en met zoveel oog voor details! De verschillende kamers zijn van alle gemakken voorzien en beeldschoon. De service is 5 sterren, pure verwennerij. Dé plek voor een speciale gelegenheid en om het leven te vieren. Een probleem… je wil de stad niet meer in!

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Een van onze favoriete buurten in Lissabon is Príncipe Real waar de locals in het centrale park een bica’tje (espresso) drinken en waar je de leukste eigentijdse winkels en restaurants vindt. In één van de smalle straatjes vind je deze bijzondere Local Hideaway. Een echte ‘hidden gem’, want aan de buitenkant kun je onmogelijk afleiden wat een luxe stadsoase zich achter de imposante deur bevindt!

Eigenaren Gail en Miles vielen in 2014 als een blok voor dit voormalige stadspaleis en wilden het maar al te graag nieuw leven inblazen. Dus ging het roer om en werden er kosten nog moeite gespaard om dit prachtige gebouw nieuw leven in te blazen.

En zo ontstond er een nieuw Luxueus boutique hotel. Met grote tuin én zwembad… dat middenin de stad, een zeldzaamheid! Dit is de perfecte locatie voor een romantisch weekend, het vieren van een jubileum of om jezelf te verwennen.

Je wordt met open armen ontvangen, alsof je bij vrienden logeert die ‘toevallig’ in een stadspaleis wonen, de service is fantastisch. Elke super-de-luxe kamer is uniek gedecoreerd. Van yogamat, hamamdoek tot Dyson föhn en het roze leren hoesje waar de sleutelkaart in zit, de luxe zit ook zeker in de details.

Daarnaast word je met allerlei kleine verrassingen in de watten gelegd…. en dan hebben we het nog niet eens over het heerlijke, verse ontbijt in de tuin. Het is bijna zonde om de stad in te gaan want in deze Koninklijke Hideaway klopt alles!

Romantisch
Zwembad
WiFi
Wellness
Hotel
Super-de-luxe
Honeymoon
Stad
Adults Only

Lissabon, Portugal