Vanaf € 220 per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 220 per nacht

Exclusieve Hideaway

Ik sluit mijn trip op São Miguel af aan de zuidkant van het eiland, hier ligt een klein luxueus hotel verscholen achter een lange witte muur. Je kan je van buitenaf niet voorstellen wat er achter de deur verscholen ligt en de verrassing is des te groter als je het fantastische uitzicht vanaf het terras aan de achterkant ziet. WOW, dit is nog eens zeezicht… de Atlantische Oceaan lijkt je wel te omarmen, het hotel ligt namelijk bovenop een spectaculaire vulkanische klif pal aan zee. Dit hotel is ‘adults only’. Iets wat goed past bij de kleinschaligheid en exclusiviteit.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Het stond al enige tijd hoog op de travel wishlist en nu ook daadwerkelijk in de Local Hideaways collectie: De Azoren! Deze Portugese eilandengroep heeft het allemaal: een tikkie exotisch, overweldigende natuur, sprookjesachtige watervallen, warmwaterbronnen, stranden, surf, een zee vol walvissen en dolfijnen, een keur aan wandelpaden, 4 seizoenen in een dag, heerlijk eten en dito wijn… dit alles middenin de Atlantische Oceaan tussen de oostkust USA en vasteland Portugal!

IMG_6387_edited

Ik sluit mijn trip op São Miguel af aan de zuidkant van het eiland, hier ligt een klein exclusief hotel verscholen achter een lange witte muur. Je kan je van buitenaf niet voorstellen wat er achter de deur verscholen ligt en de verrassing is des te groter als je het fantastische uitzicht vanaf het terras aan de achterkant ziet. WOW, dit is nog eens zeezicht… de Atlantische Oceaan lijkt je wel te omarmen, het hotel ligt namelijk bovenop een spectaculaire vulkanische klif pal aan zee. En als je geluk hebt dan zie je in de verte dolfijnen zwemmen en zelfs een walvis (dit laatste komt bijna niet voor… maar ik had superveel geluk! 😊)

Spectaculair uitzicht!

Er wacht me een warm welkom  en een fantastische kamer – heerlijk ruim, met een kleine kitchenette en met een terras en hetzelfde fascinerende zeezicht. Daar waar het zusterhotel aardse tinten heeft die zich vermengen met de vulkanische grond van het eiland vormt dit hotel een sterk contrast met zijn natuurlijke omgeving door alles zoveel mogelijk wit te houden. Ook is dit hotel, in tegenstelling tot het zusterhotel, ‘adults only’. Iets wat goed past bij de kleinschaligheid en exclusiviteit.

Er zijn verschillende kamertypes (slechts 9 kamers) maar allen zijn ruim en comfortabel. Voor nog meer ruimte en privacy is er ook een villa met eigen terras en jacuzzi. Het hotel heeft een restaurant waar heerlijk gekookt wordt en je ’s ochtends verwend wordt met een ontbijt. De prachtige infinity pool en de comfortabele loungers zijn fijne plekken om bij te komen na een lange wandeling of sightseeing op het eiland.

’s Avonds bij goed weer wordt het vuur in de vuurschaal ontstoken en zit je met een aperitief (probeer vooral de lokale wijnen – die zijn echt heel goed!) eerste rang en is het kleuren van de lucht bij zonsondergang een prachtig schouwspel.

Ik neem met weemoed afscheid van de Azoren, wat een fantastische bestemming! Ik kan niet wachten om terug te keren om meer Hideaways en andere eilanden te ontdekken!

Actief
Restaurant
Romantisch
Zwembad
WiFi
Foodie
Outdoor
Wellness
Hotel
Super-de-luxe
Honeymoon
Adults Only
Bar
Natuur

São Miguel, Azoren, Portugal