Vanaf € 110,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 110,- per nacht

Slow Travel Alentejo

Vanaf je ligbedje aan de rand van de infinity pool staren naar de schapen die zich al grazend over de heuvels voortbewegen… meer Alentejo Zen wordt het niet!  Op 45 minuten van de luchthaven van Lissabon hebben we dit nieuwe pareltje ontdekt. Een onlangs volledig gerenoveerde boerderij, het huis van de grootouders van de lieve gastvrouw Dona Toia, is nu een charmante bed & breakfast met 5 suites. Allemaal een eigen terras, badkamer en volledig uitgeruste keuken. Maar dit is nog niet alles, de familie heeft in het historische stadje Alcácer do Sal, 10 minuten met de auto, inmiddels 3 townhouses welke ook  verhuurd worden.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Slow travel en liefde voor de authentieke Alentejo. Het uitgebreide, verse ontbijt wordt dagelijks geserveerd in de lounge naast het zwembad. Glazen wanden van vloer tot plafond zorgen voor een fenomenaal uitzicht, het lijkt een schilderij.

De boerderij ernaast hoort bij het complex en is nog vol in gebruik, gasten zijn van harte welkom om er een kijkje te nemen. Alles draait hier om het rustige, rurale leven. Wandelen door het veld, geen tv in de kamers maar wel een fijne houtkachel en alle tijd om dat fijne boek te lezen.

Maar dit is nog niet alles, de familie heeft in het historische stadje Alcácer do Sal, 10 minuten met de auto, inmiddels 3 townhouses welke ook  verhuurd worden. Perfecte combi om na de rust op het platteland door de middeleeuwse straatjes te slenteren en een gegrild visje op een terras langs de rivier te eten…. Het beste van beide (Alentejo) werelden!

Kindvriendelijk
Bed & Breakfast
WiFi
Outdoor
Digital Detox
Vakantiehuis
Guesthouse
Natuur
Actief
Appartement
Dorp

Alcácer do Sal, Alentejo, Portugal