Vanaf € 300,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 300,- per nacht

Rural Escape in de Algarve

Off the beaten track Algarve… de olijven worden geoogst als we over een zandpad naar onze cottage rijden. Vroeger woonden hier de landarbeiders, nu zijn de 3 cottages en het hoofdhuis getransformeerd tot ruime vakantiewoningen, wit gepleisterd met zachtgroene luiken en een grote, dieppaarse bougainville die langs het overdekte terras groeit. De huizen zijn van alle gemakken voorzien en hebben  een privé zwembad. Hier kom je tot rust en krijg je een inkijkje in het authentieke Portugal weg van de drukte, een heerlijke rural escape.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Dit authentieke landgoed is al 300 jaar in handen van de familie Caldas de Vasconcellos en nog vol in bedrijf! Off the beaten track Algarve… de olijven worden geoogst als we over een zandpad naar onze cottage rijden. Vroeger woonden hier de landarbeiders, nu zijn de 3 cottages en het hoofdhuis getransformeerd tot ruime vakantiewoningen, wit gepleisterd met zachtgroene luiken en een grote, dieppaarse bougainville die langs het overdekte terras groeit.

Local Hideaways Algarve (8)

Elke cottage heeft een privé zwembad met ligbedden. De sfeer is charmant en rustiek. De cottages zijn van alle gemakken voorzien, goed geouitilleerde keuken met ook een was- en afwasmachine, comfi bedden, ruime badkamer met de overheerlijke La-Eva badproducten. De wifi is snel maar eigenlijk leent deze locatie zich perfect voor een digital detox: boeken lezen en over het land naar de zonsondergang staren.

Wijn en Olijven!

Sinds een paar jaar worden de druiven niet meer verkocht maar maken ze zelf hun heerlijke wijnen. Bijna dagelijks is er een wijn tasting (bij goed weer buiten onder de indrukwekkende 2000 jaar oude olijfboom) met huisgemaakte typische hapjes uit de Algarve, de zgn. petiscos.

Hier kom je tot rust en krijg je een inkijkje in het authentieke Portugal weg van de drukte, een fijne rural escape. Maar ook het strand is op 20 minuten rijden en het historische stadje Silves ligt vlakbij… voor de broodnodige variatie! Tevens is deze Hideaway de perfecte landelijke locatie voor een huwelijk of andere feestelijke gelegenheid.

Romantisch
Keuken
Zwembad
WiFi
Foodie
Eco
Outdoor
Digital Detox
Vakantiehuis
Natuur
Actief
Appartement
Kindvriendelijk
Restaurant

Lagoa, Algarve, Portugal