Vanaf € 170 per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 170 per nacht

Vulkanisch Spa Hotel

De tweede Hideaway op São Miguel ligt op een heel bijzondere plek namelijk middenin een vulkaankrater in het plaatsje Furnas. De omgeving is hier spectaculair …. Het is er super groen met veel varens en prachtige bloemen, overal stomen er geisers en borrelen de warmwaterbronnen. Het zorgt voor een mysterieuze sfeer en het dorp lijkt wel een filmset. Grootste plus van dit hotel zijn de eigen thermale bronnen (zowel overdekt als buiten) waar gasten onbeperkt en 24 uur per dag gebruik van kunnen maken.

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Het stond al enige tijd hoog op de travel wishlist om te bezoeken en nu ook daadwerkelijk in de Local Hideaways collectie: De Azoren! Deze Portugese eilandengroep heeft het allemaal: een tikkie exotisch, overweldigende natuur, sprookjesachtige watervallen, warmwaterbronnen, stranden, surf, een zee vol walvissen en dolfijnen, een keur aan wandelpaden, 4 seizoenen in een dag, heerlijk eten en dito wijn… dit alles middenin de Atlantische Oceaan tussen de oostkust USA en vasteland Portugal!

Local Hideaways Azores (15)

De tweede Hideaway op São Miguel ligt op een heel bijzondere plek namelijk middenin een vulkaankrater in het plaatsje Furnas. De omgeving is hier spectaculair …. Het is er super groen met veel varens en prachtige bloemen, overal stomen er geisers en borrelen de warmwaterbronnen. Het zorgt voor een mysterieuze sfeer en het dorp lijkt wel een filmset.

Het hotel is centraal gelegen in Furnas en weerspiegelt de vulkanische omgeving. Kamers zijn comfortabel en de meeste hebben een ietwat eenvoudige badkamer. Maar er is ook een suite en een mastersuite. Nieuw zijn de Terrace rooms die een eigen terras met plunge pool hebben.

Overal stoomt en borrelt het

Grootste plus van dit hotel zijn de eigen thermale bronnen (zowel overdekt als buiten) waar gasten onbeperkt en 24 uur per dag gebruik van kunnen maken. Ook is er een fantastische spa en een goed restaurant. Er worden dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd en de vriendelijke medewerkers kunnen je de beste tips geven om de omgeving te verkennen. Een bezoek aan Furnas is niet te missen tijdens je trip en een of twee nachten verblijf is zeker aan te raden.

Restaurant
Zwembad
WiFi
Outdoor
Wellness
Hotel
Bar
Natuur
Actief

Furnas, São Miguel, Azoren, Portugal