Vanaf € 69,- per nacht
CHECK BESCHIKBAARHEID
< terug naar de selectie pagina
vanaf € 69,- per nacht

Eigentijds Guesthouse

Ik heb een nieuwe happy place… een plek waar ik mijn hart verpand heb aan een eigen Hideaway. Het ligt in de Axarquía, het gebied ten oosten van Malaga. Nog niet zo bekend en het heeft alles: zee, bergen, natuur, een fijn microklimaat en een keur aan witte dorpjes. Doordat ik nu veel tijd doorbreng in dit stukje Andalusië kwam ik in het buurdorp dit geweldige guesthouse van Graham en Rosa tegen. Eigentijds, comfortabel, betaalbaar en een super-de-luxe ontbijt… een absolute insider tip!!!

Story
Specificaties
Foto's
Locatie

Ik dacht eerst een hip koffietentje gevonden te hebben maar het bleek bij nadere inspectie een geweldige Local Hideaway te zijn!  Het is het gedurfde project van de sympathieke Graham en Rosa, die ook hun (Zuid-Afrikaanse) hart verpand hebben aan de Axarquía. Tegen alle tradities van de omgeving in creëerden ze een eigentijdse B&B in een prominent pand in Canillas de Aceituno. Geen conventioneel design maar licht, modern, ruim en zeer comfortabel.

Local Hideaways Andalusia (2)

De standaard en deluxe kamers hebben een heerlijk bed een fijne regendouche en zijn van alle gemakken voorzien. De bovenste verdieping van het pand huist een fantastisch appartement, perfect voor een wat langer verblijf of als je met een iets groter gezelschap reist. Het heeft een slaapkamer, badkamer, living met keuken & (ruime) slaapbank én een fantastisch terras met uitzicht over het dorp en een spectaculaire zonsondergang!
En dan wacht je ’s ochtends de grootste verrassing: het super-de-luxe ontbijt… jeetje, wat een feestje! Graham bereidt een overheerlijk ontbijt en hiermee  weet hij zelfs de traditionele Spanjaard, die normaal gesproken altijd alleen voor een café con leche en tostada gaat, mee in te pakken!

Eigentijdse B&B

Een perfecte start van de dag om vervolgens de veelzijdige omgeving te verkennen. Met 20 minuten zit je op het strand, Malaga is 40 minuten, de directe omgeving is een waar wandelparadijs met de nieuwste aanwinst de hangbrug El Saltillo.

Ik houd mijn eigen Hideaway nog even voor mezelf… maar ondertussen is dit fantastische en zeer betaalbare guesthouse  van nieuwe vrienden Graham en Rosa een absolute insider tip!!

Kindvriendelijk
Romantisch
Bed & Breakfast
WiFi
Outdoor
Budget
Guesthouse
Natuur
Actief
Dorp

Canillas de Aceituno, Axarquía, Andalusië, Spanje